بیستمین کنفرانس بین‌‌المللی انجمن رمز ایران در امنیت اطلاعات و رمزشناسی

بیستمین کنفرانس بین‌‌المللی انجمن رمز ایران در امنیت اطلاعات و رمزشناسی در روزهای 8 و 9 شهریور 1402، در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار خواهد شد.

بیستمین کنفرانس بین‌‌المللی انجمن رمز ایران در امنیت اطلاعات و رمزشناسی در روزهای 8 و 9 شهریور 1402، با هدف هم‌‌افزایی دانش پژوهش‌گران و صنعت‌گران حوزه امنیت اطلاعات و رمزشناسی و نیز انتشار یافته‌‌های نو و بدیع در این زمینه، در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار خواهد شد. آشنایی و ارتباط استادان، پژوهش‌گران، صنعت‌گران، مدیران و کلیه علاقه‌‌مندان این حوزه، بررسی چالش‌‌های علمی و اجرایی در فرآیند کاربری فناوری امنیت اطلاعات و ارتباطات در فضای مجازی و تأکید بر امن‌‌سازی فضای تولید و تبادل اطلاعات در کشور از دیگر اهداف برگزارکنندگان است.
با توجه به حوزه‌های نوین در کاربری فناوری اطلاعات و ارتباطات، در این کنفرانس توجه ویژه‌ی به موضوعات «امنیت سامانه‌های سایبرفیزیکی»، «امنیت اینترنت اشیاء» و «امنیت و هوش مصنوعی» صورت خواهد گرفت تا فضای تعامل بیشتری برای ارتباط میان دانشگاهیان، محققین و صنعت‌گران کشور در این موضوعات ایجاد شود.
کمیته علمی این کنفرانس از تمامی استادان، دانشجویان و صنعت‌گران دعوت می‌‌نماید با حضور در این رویداد علمی، در برگزاری آن مشارکت فعال داشته باشند. در ضمن از کلیه پژوهش‌گران دعوت می‌شود مقاله‌های خود را که حاوی آخرین نتایج تحقیقات علمی در یکی از محورهای کنفرانس یا سایر زمینه‌‌های مرتبط است را با توجه به تاریخ‌های اعلام شده به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند.

موضوعات اصلی کنفرانس:
• مبانی رمزشناسی